Integrationen i Sverige!

Vi har inte lyckats ta hand om våra invandrare på bästa sätt. Det kan vi nog alla erkänna! Men var det har brustit har de olika partierna varierande uppfattningar om... Jag tycker att det är viktigt att ta emot de människor som behöver hjälp!  Om en människa flyr sitt land, lämnar allt bakom sig - även sin familj, släkt, vänner osv. så är det ett tecken på att denna människa är i kris och behöver hjälp!
Då tycker jag att detta behov står före vårt behov av att få fin statistik för hur betygen ser  ut för de som går ut skolan. För nog finns en koppling mellan hur betygstatistiken för svenskan ser ut och hur många med utomnordisk bakgrund vi tar emot i vårt land.
Jag vill inte bagatellisera vikten av att gå ut ett gymnasium med godkända betyg, för vi har inte lyckats få till de resurser som krävs för att ge alla elever den hjälp som de behöver. Men jag går inte med på diskussionen om att minska antalet invandrare för att kunna fixa till några siffror i en internationell statistik.

Kommentarer
Postat av: Göran Karlsson

Bra att S kämpar. Se hur det går när tidigare moderaten från Högalid i Stockholm, Lars Minnedal, blev polis. Han har lagt ut sin dagbok från 2002 när han gick på polishögskolan ända fram till idag som polis i Stockholm. Han har skrivit inläggen själv under olika signaturer. Nedan finner du hans dagbok, den är intressant:

www.delodo.com/dagbok/visalars.asp

2005-11-21 @ 17:39:53
Postat av: aggiornare

Stupore! Amo questo luogo!:))))))) http://www.usate348.org/aggiornare

2007-02-19 @ 01:48:35
Postat av: virgilio

Great site! Good luck to it's owner! http://www.bovso.org/virgilio

2007-02-23 @ 02:10:47
Postat av: cavalli

pagine piuttosto informative, piacevoli =) http://www.flryanair.org/cavalli

2007-02-24 @ 23:26:43
Postat av: uomo

The information I found here was rather helpful. Thank you for this. http://www.flryanair.org/uomo

2007-02-26 @ 17:29:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback