Enkäter

Äntligen har jag fått lite tid över att skriva på bloggen. Det är en härligt spännande tid just nu med aktiviteter, möten, utbildningar, budget osv. Men detta innebär att man får ganska lite egen tid.
Idag har jag fyllt i en enkät, där jag i egenskap av kommunpolitiker fått svara på massor av frågor. Hur mycket tid lägger jag på kommunala förtroendeuppdrag (inkl. inläsning, möten...) Hur mycket tid lägger jag i den egna politiska organisationen. Ja, jag kan ju lätt avslöja att jag lägger nästan dubbelt så mycket tid på den egna organisationen som i förtroendeuppdrag i Uddevalla Kommun. Sedan jag tagit hand om Hemsidan för Uddevalla arbetarekommun så har tiden inte blivit mindre....
Men det är kul!
Men jag gillar enkäter. Jag tycker att det är roligt att få svara på frågor, att få tänka efter hur mycket jag graderar vissa områden. Men det mest spännande är sedan att få se enkätsvaren sammanställda.

Jag fick vara med på en föredraging om medborgarnas uppfattningar i Västra Götaland som SOM-institutet gjort. (SOM - Samhälle, Opinion, Media) Det var verkligen intressant att se.

Kommentarer
Postat av: aggiornare

Stupore! Amo questo luogo!:))))))) http://www.usate348.org/aggiornare

2007-02-19 @ 01:54:52
Postat av: virgilio

Great site! Good luck to it's owner! http://www.bovso.org/virgilio

2007-02-23 @ 02:17:30
Postat av: cavalli

pagine piuttosto informative, piacevoli =) http://www.flryanair.org/cavalli

2007-02-24 @ 23:31:07
Postat av: Treno

..Rather helpful information you have here. Grazie! http://www.trenitalia.275mb.com

2007-03-07 @ 17:39:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback